Ogólnopolska Informacja Gospodarcza "Arsyl"
13.12.2018r.
dodaj_firme

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Informacja Gospodarcza "ARSYL" Artur Siudeja, 42-200 Częstochowa, ul. Czecha 21, NIP 573-151-37-74

2) inspektor ochrony danych osobowych nie został wyznaczony

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umów na podstawie art. 6 pkt.1 b RODO.

4) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą Biuro Rachunkowe

5) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej

6) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat od ostatniej umowy.

7) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

8) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

9) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości realizacji umowy.

10) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.

O NAS KONTAKT PRACA REGULAMIN
Jesteśmy firmą działającą od 1996 roku. Już ponad 17 lat pomagamy Państwu odnaleźć potrzebne informacje w internetowym gąszczu.

Dla Państwa wygody dostępna jest infolinia 801 300 075. Pod tym numerem nasi pracownicy udzielają informacji Klientom by nie musieli sami wyszukiwać firm, produktów lub usług w internecie.

Co możesz zyskać będąc naszym Klientem? Zobacz szczegóły
42-224 Częstochowa,
ul. Bronisława Czecha 21

Nr konta w banku BZWBK
46 1500 1399 1220 4029 7823 0000

tel./fax: 34 362 44 37

Godziny otwarcia biura do kontaktu osobistego
pon. - pt. 8.00 – 16.00

Napisz do nas
Stanowisko: Przedstawiciel Handlowy
Oferujemy:
- możliwość rozwoju i awansu zawodowego
- dobre warunki finansowe
- bezpłatne szkolenia

Przedstawiciel Regionalny
- doradztwo w otwarciu działalności
- udostępnienie niezbędnego oprogramowania
- bezpłatne szkolenia

Jeśli chcesz do nas dołączyć
Wyślij CV + list motywacyjny tutaj
[...] Dane zamieszczone w Informacji Gospodarczej Arsyl są przechowywane zgodnie z obowiązującymi przepisami. Kopiowanie danych z naszego serwisu jest nielegalne i podlega karze z kodeksu cywilnego [...]
Czytaj więcej...

Polityka prywatności
© Wszystkie prawa zastrzezone Sitemap, Sitemap Firmy
Użytkowników online: 360